Meer weten over fietsreparaties en onderhoud? www.fietsenmakendoejezelf.nl

Op zoek naar de goedkoopste fietsonderdelen?
www.budgetfietsonderdelen.nl

source

24 thoughts on “115 euro per uur met fietsen opknappen – Aflevering 4 – Geld verdienen met fietsen”
  1. Ik heb schrik dat als ik hem ga kopen en dan ga plaatsen op 2dehands dat ik hem niet verkocht ga krijgen , En ik heb niet echt verstand van fietsen heb je tips voor mij?

  2. Grappig, maar zo bereken je dus niet je uurloon omdat je 10 minuten spendeert een bandje op te lappen. Je bent fotos aan het maken, de advertentie plaatsen, telefoneren met mensen, afspreken, reis kosten, onderhoudskosten van busje, gereedschap aanschaf kosten, onderdelen kosten, huur van werkplaats kosten enzovoort enzovoort. Het lijkt alsof je niet hard moet werken, en vergeleken met iemand die stratenmaker is heb inderdaad een makkelijker en winstgevender beroep maar je vergeet allerlei kosten en de belastingman die ook nog eventjes zijn schatkist wil vullen.

  3. Leuke video heb mijn eerste fiets (goede nette oma fiets ingekocht voor 25 euro) nieuwe voorlamp 2,50 fietsbel 0,50 en fietsrekje 10 euro en 3 euro snelbinder en kan hem waarschijnlijk verkopen voor 120

  4. Hoi Benn weer super informatief ga dit zeker proberen ben nu mijn oude (35 jaar) motobecane aan het opknappen maar is kijken wat ik er voor terug krijg. tip investeer wat van je verdiende geld in een gimball worden de filmpjes nog mooier 🙂 groeten uit assen

  5. Hoi Benn!! Hij was weer lekker deze👍Ik neem direct ontslag😂 en stort me volledig in de fietsenbusiness…Of beter toch nog maar even niet😉 Heb mn 1e Batavusje Barcelona verkocht met een beetje + en klus nu aan wederom een Batavus, maar in dit geval is het een Young Dutch-je. Tevens Mn eerste spuitlakproject-je.. Ook weer spannend wat hieruit gaat voortkomen. Ga zo door man!! Helemaal top!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *