In deze video leg ik je de voor- en nadelen uit van 5 online verdienmodellen.

🍀 Daantje Goedhart – Dropship Masters 🏆

► Volg mij op instagram:

► Word een Dropship Master:
► Of bekijk de gratis training:

► Gratis Shopify Trial:
► Gebruik Klaviyo (e-mail marketing):

► Join de GRATIS eCom Masters Facebook groep:

De 5 verdienmodellen:

1. Affiliate marketing
Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen – abonnementen) die de affiliate heeft aangeleverd.

2. Traden
Traden is een tak van sport waarbij handelaren – traders – louter en alleen gericht zijn op koerswinst. Er wordt daarom met aandelen gehandeld zonder dat van de rechten die daarbij horen worden gebruikt. Hierdoor is de handel veel, maar dan ook veel sneller dan normaal.

3. Social media marketing agency
Social Media Marketing (SMM) is een marketingtechniek waarbij sociale media worden ingezet met als doel marketing (communicatie) doelstellingen te realiseren. Het is een interactieve vorm van marketing gericht op het aangaan van een dialoog.

4. Verkopen op bol.com
Bol.com stelt zijn webwinkel open als online marketplace voor third parties, ook wel externe verkopers. Dit houdt in dat bedrijven/merken hun eigen producten kunnen verkopen via het platform van bol.com, mits deze past in de productcategorieën van bol.com.

5. Dropshipping
Dropshipping is een term uit de e-commerce die staat voor het principe waarbij de producent, groothandel of leverancier producten direct naar de eindgebruiker (de klant dus) stuurt. De webwinkelier, in feite de tussenpartij, houdt zich dus op logistiek gebied rustig en hoeft ook geen voorraad aan te houden.

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *