Hi, in deze SKETCH video laat ik jullie zien hoe je gemakkelijk en snel GELD kunt verdienen! Veel kijkplezier, X Nina

Download de (gratis) Gimi app hier:

LEUK DAT JE KIJKT NAAR DEZE VIDEO, WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN MIJN NIEUWSTE UPLOADS? ABONNEER DAN GRATIS OP MIJN KANAAL!
X NINA

Volg me ook via:
Instagram:
Musical.ly: ninahouston_
Snapchat: ninahouston_x

Al mijn video’s:
Living in the USA:
Sketches:
Smaakproeven:
Din(g)sdag Testvideo’s:
Challenges:
Lush:
Vlogs:
Nina Houston:
New York 2015:
Rainbow Loom Nederlands:
Rainbow Loom Engels:

Credits Banner: FC KLAP

Hoi, welkom op mijn kanaal, mijn naam is Nina en ik vind het ontzettend leuk om video’s te maken. Iedere dinsdag en vrijdag komt er een nieuwe video online. Op dit kanaal kun je o.a. challenges, vlogs en sketches verwachten, maar ook fashion en testvideo’s. Dus, lijkt het het je leuk om mij te volgen en wil je mijn allernieuwste video’s niet missen, abonneer dan snel op mijn kanaal, het is gratis! Liefs Nina

Credits for Music: No copyright sounds

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *