Disclaimer

Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we alle producten en diensten die op deze website worden beoordeeld en hun potentieel voor inkomsten nauwkeurig weergeven, moet worden opgemerkt dat de inkomsten- en inkomstenoverzichten van goldenrivergroup.com en haar adverteerders / sponsors slechts schattingen zijn van wat wij denken dat u eventueel kunt verdienen. Er is geen garantie dat u deze inkomensniveaus zult behalen en u accepteert het risico dat de inkomsten en resultatenrekeningen van persoon tot persoon verschillen.

 

Zoals bij elk bedrijf kunnen uw resultaten variëren en zijn ze gebaseerd op uw individuele capaciteit, bedrijfservaring, expertise en wensniveau. Er zijn geen garanties met betrekking tot het niveau van succes dat u kunt ervaren. De gebruikte getuigenissen en voorbeelden zijn uitzonderlijke resultaten, die niet van toepassing zijn op de gemiddelde koper en niet bedoeld zijn om te vertegenwoordigen of te garanderen dat iemand dezelfde of vergelijkbare resultaten zal behalen. Het succes van elk individu hangt af van zijn of haar achtergrond, toewijding, verlangen en motivatie.

 

Er is geen garantie dat voorbeelden van in het verleden behaalde winsten in de toekomst kunnen worden gedupliceerd. We kunnen uw toekomstige resultaten en / of succes niet garanderen. Er zijn enkele onbekende risico’s in het bedrijfsleven en op internet die we niet kunnen voorzien en die de resultaten die u ervaart kunnen verminderen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor uw daden.

 

Het gebruik van onze informatie, producten en diensten moet gebaseerd zijn op uw eigen due diligence en u gaat ermee akkoord dat goldenrivergroup.com en de adverteerders / sponsors van deze website niet aansprakelijk zijn voor enig succes of falen van uw bedrijf dat direct of indirect verband houdt met de aankoop en het gebruik van onze informatie, producten en diensten beoordeeld of geadverteerd op deze website.