“Verdien hier tot wel €400 per maand door online enquêtes in te vullen.” Het is een advertentie die je misschien wel voorbij hebt zien komen op Insta of YouTube. In deze video zoeken Nisrine en Jeroen uit wat die vragenlijsten echt opleveren, en wie d’r eigenlijk achter die bedrijven zitten.

Ze spreken met de mensen achter Panelwizard en Opinieland en gaan op bezoek bij een stelletje dat elke week enquêtes zit in te vullen.

ISO gecertificeerde bedrijven:
Aangesloten bij MOA:

Meer video’s? Abonneer op ons kanaal!

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

NOS Stories zoekt op YouTube dingen voor je uit! We duiken in onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Vind je onze video’s leuk? Abonneer je dan op ons kanaal!

► CHECK ONS OOK OP INSTA EN NOSSTORIES.NL
Op Instagram praten we je elke dag bij met het laatste nieuws. Check ons op www.instagram.com/nosstories
Op onze website leggen we meer uit over de verhalen in het nieuws en helpen we je een mening te vormen. Kijk eens rond op www.nosstories.nl

► HEB JE TIPS?
Waar moeten wij écht een keer onderzoek naar doen? Stuur ons een berichtje met je verhaal, of mail ons op nosstories@nos.nl

source

39 thoughts on “Dit VERDIEN je echt met ENQUÊTES | De waarheid over ONLINE ENQUÊTES”
 1. 'N Ruk gelede het ek ondersoek ingestel na maniere om geld op die internet te verdien, en uiteindelik het ek hierdie webwerf gevind wat betaalde opnames bied. Maatskappye doen marknavorsing en het mense nodig om die publiek beter te verstaan, daarom is daar sulke opnames. Daar is geen burokrasie nie; registreer net en kom in u vrye tyd in en probeer die opnames voltooi, wat gemiddeld 10 minute duur. Hierdie webwerf is die beste wat ek tot dusver gevind het; dit het soektogte wat wissel van 0,10 tot 3,00 dollar. Die deposito word op u PayPal-rekening gemaak.

  https://www.surveyrewardz.com?ref=uin1741249611

 2. Ik vul enquêtes in tijdens quarantaine tegen verveling, en dan beleg ik dat geld in dividendaandelen. Dat wordt het steeds meer waard, omdat ik dividend ook herinvesteer. Heb nu ook geen bijbaantje, dus is wel fijn dat extra geld (ook al is het niet zoveel)

 3. Als je geld vanuit huis wilt verdienen doe het dan op een echte manier.
  Doe onderzoek naar bedrijven zoals Appen, Zerochaos, Leafforce en Lionbridge.
  Dan kan je gemakkelijk geld vanuit huis verdienen, ookal is het niet zo makkelijk als dat deze enquetes claimen.

 4. 7:30 "…ze zeggen dat je 400euro per maand kanverdienen, en daar komt het helemaal nirt bij in de buurt". Nou dat valt best mee. Als je voor 4 uur werken 5.87euro krijgt dan is dit iets meer dan 350euro per maand wanneer je full time werkt. Dus het zit er niet veel vanaf

 5. Dit is idee voor nieuwe video. Hoe kan je alle ellende voorkomen dat is opgeheven in jullie video. Ongeacht aan je webbrowser in add- ons van je webbrowser als eerste installeer uBlock Origine 2.Privacy Badger. en jij ben in algemeen klaar met meeste BS van web. Probeer maar zelf en jij zal begrijpen wat heb ik er over. Bedankt voor een van stomste video's dat heb ik ooit gezien op youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *