In deze YouTube-serie krijg je een uniek en exclusief kijkje achter de schermen van de Efteling. Elke aflevering volgen we drie Efteling-medewerkers een hele dag. Ze vertellen én laten zien wat ze dagelijks doen. Dit keer lopen we een dag mee bij Droomvlucht!

Dit was voorlopig de laatste aflevering van Hier Werk Ik, wil je de vorige afleveringen terugkijken? Dat kan in onze afspeellijst!

Is werken bij de Efteling een droom van je? Kijk dan eens op voor meer informatie.

Schrijf je in voor de Efteling Nieuwsbrief, dan ontvang je niet alleen nieuwtjes, leuke achtergronden en kortingen, ook zie je als één van de eersten al de volgende aflevering uit deze serie ‘Hier werk ik’. Schrijf je in op

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling!

source

48 thoughts on “Droomvlucht – Hier Werk Ik – Efteling”
 1. Misschien een idee om dit te maken in 2020 in Corona tijd, zorgen jullie(De Efteling) dat het filmpje langer duurt dan 10 min. Waardoor jullie inkomsten krijgen en toch van het verlies wat bijkrijgt.

 2. Een mooie baan lijkt me dat, werken in de Efteling; mooi omgeving, contact met klanten, veelzijdig misschien. Ik snap wel dat de mensen in dit filmpje hier al zolang daar werken.

 3. Is dit een foutje?
  Rutger is 23 6 jaar in dienst 23-6 is 17
  Frederik is 27 jaar en 10 jaar in dienst 27-10 is 17
  Hoe kan het dan als ze allebei op 17 jarige leeftijd begonnen dat Frederik daar langer werkt dan Rutger?
  Hoe kan het dan dat Frederik daar langer werkt dan Rutger?
  Of maak ik een foutje?

 4. Wat gaaf om eens wat meer te zien! ♥️🌹 Aantal keer geweest vroeger, helaas geen budget meer voor maar ooit zal ik er met mijn zoontje heen gaan♥️🌹 Prachtig park!

 5. Voor kinderen tot 1,5 jaar is deze attractie minder leuk. Het zitje heeft een hoek naar achteren. Dus kinderen op de schoot tussen de beugel. Veel donkere ruimtes, steil omhoog en hard naar beneden. En het fotomoment is op een lastige plek, ook in het donker geplaatst dus iedereen kijkt schreef naar de camera.

 6. Ik heb geaboneerd en op de bel geklikt ik hou van de Efteling het is het leukste pretpark van de wereld. Ik was er deze maand en wij verbleven in bosrijk….heel mooi bosrijk😀😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *