In deel 1 van deze serie IPHONE VERDIENEN MET 10 EURO zag je dat ik inmiddels wat geld verdiend had met spullen uit de kringloopwinkel. In deze video ga ik het wat dichter bij huis zoeken en ontdek ik dat je ook geld kunt verdienen met spullen die je onbewust zelf of je familie over heeft. Ga maar eens rondvragen bij je familie, iedereen heeft wel iets in de schuur of op zolder staan waar ze niets meer mee doen en al zo lang in de weg staat dat ze het zo aan je meegeven. Dan moet je het natuurlijk nog wel even op de foto zetten, mooi tekstje bij plaatsen en op marktplaats zetten. Super leuk maar wel even wat werk maar het levert serieus money op. Ben je benieuwd hoe ik dat fix? check snel deze video.

#iphone #geldverdienen #challenge

Instagram:
Facebook:
Website:

Abonneer GRATIS op mijn kanaal:
Gebruik je een mobieltje of een tablet? Geen punt onder iedere video staat een knop om je gratis te abonneren. Klik daarna nog even op het belletje dan krijg je een gratis push bericht als ik een nieuwe video heb gemaakt.

Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar

(c) Kim’s Vlog, deze video mag alleen middels een link worden gedeeld. Het is niet toegestaan om deze video te downloaden of te elders te publiceren zonder toestemming van Kim’s Vlog.

source

17 thoughts on “GELD VERDIENEN VOOR IPHONE – DEEL 2 – #218”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *