Gratis Crypto Coin Minen

Hoe kan je nu gratis minen?

Beste vrienden,

Dit is geen “fabeltje”. U kan, volledig gratis, een (nieuwe) Crypto coin “minen”.

“PI”, in de wiskunde gekend als een getal 3.14 met nog veel meer achter de comma. Bij ons word PI vooral gebruikt om omtrek en vollume van een cirkel of bol te meten.

PI is nu een nieuwe crypto coin met als waarde $0! Ontwikkeld door enkele “bollebozen” van de Universiteit van Standford. Niet de minsten dus. Ik hoor u nu al zeggen, IS NUL $$$ WAARD!!!

Inderdaad, NU NOG… Ook al zal de coin misschien nooit hoger gaan dan $0.5, dan nog kan dit u een aardig zakcentje opbrengen en dit volledig gratis!

Schrijf HIER in:

Zelf ben ik niet sceptisch, noch in de wolken over deze coin. Het team dat achter de ontwikkweling staat heeft een bijna “Copy – Paste” gedaan van de BTC (Bitcoin). Enkel gebruiken zij betere en modernere technieken. De PI is ook aan de Blockchain gekoppeld.

Wordt dit de nieuwe Bitcoin?

Dat is een vraag die ik meermaals tegenkom. Helaas kunnen wij niet in de toekomst kijken. MAAR, stel, je gaat mee met ons enkele coins minen. En binnen 10 jaar krijge je $2 per PI coin. Op 10 jaar heb je ongeveer een 7000 coins gemined. Dit maal 2 is $14.000. Niet slecht om even een gratis appje te downloaden zou ik zeggen.

Ik heb deze miner gekregen van een goede vriend. Hij doet het om een studie project van zijn kleinzoon te ondersteunen. Voor mij reden genoeg om mee in dit verhaal te stappen.

Wordt gewoon PI Miner. Al is het maar om een jonge man een steuntje te geven, ongeacht het finaciële!

Wil je eerst meer weten over de PI coin?

Klik op deze link: https://minepi.com/white-paper Hier krijg je alles wat je weten wil. (Engelstalig!)

Doe gewoon mee, het is gratis en je helpt een student met zijn project.

Schrijf HIER in: https://goldenrivergroup.com/PI-Miner

Veel succes!

 

 

 

Nederlands Nederlands English English Español Español