Een tuinafscheiding metselen, een tuinhuisje opknappen of verwaaide balkondelen herstellen; Sidney Vermeulen zegt het allemaal te kunnen. Maar de klanten die Opgelicht?! spreekt, raken keer op keer teleurgesteld nadat zij met Sidney in zee zijn gegaan.

‘Alleskunner’ Sidney Vermeulen presenteert zich als hovenier, maar doet daarnaast verschillende andere klussen in en om het huis. Trees wilde haar tuin door Sidney laten bestraten. Corrie schakelde Sidney eerst in om een kleine lekkage te repareren en huurde hem opnieuw in voor het vervangen van een windscherm. En Tom hoopte aan Sidney een goede te hebben om zijn tuinafscheiding te laten metselen. In alle gevallen ging het echter mis.

Lees meer:

source

27 thoughts on “Handige Haarlemmer Sidney Vermeulen incasseert hoge aanbetalingen, maar levert geen werk (AVROTROS)”
  1. Het is toch godverdomme niet normaal. Het kan wel helpen als je samen aangifte doet. Het is toch het werk van de politie om dossiers te maken en een rode draad te vinden.
    Je hoort het hier dus al, gewoon eigen rechter gaan spelen. Zo heb ik ook zelf mijn gestolen fiets terug moeten halen.

  2. Hij zou zo een broer van Lodewijk Asscher kunnen zijn. Twee druppels water, alleen dan zonder haar. Viezerik om mensen gewoon voor 7 duizend euro op te lichten. En dan ook nog eens de bankrekening van je eigen dochter gebruiken. Dus je kinderen erin betrekken. Dat wijf weet net zo goed overal vanaf. Dus die moeten ze gewoon de kinderen afnemen, minimaal 2 jaar in de cel flikkeren en dan nog alles terug laten betalen zonder recht op eventuele kwijtschelding, en met of zonder persoonlijk faillissement. Ook moet je deze mensen verplicht onder bewind stellen en verbieden nog andere rekeningen te hebben. Zorg ervoor dat ze enkel met een speciaal soort pas/rekeningnummer nog geld van hun rekening kunnen halen. Zo weet je 100% zeker dat alle rekeningen en schulden betaald worden, en ze dus zelf niet bij die rekening kunnen komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *