Gratis basis cursus SMMB

Hey whatsup guys

Vandaag deel ik met jullie mijn persoonlijke 4 beste methodes om bij te verdienen. In sommige gevallen kan het zelfs positief uit de hand lopen en kan dit jouw hoofdverdienste worden zoals bij mij het geval was.

We spreken hier over geld verdienen met Dropshipping.
Geld verdienen met Affilate Marketing.
Geld verdienen met Social Media.
En tot slot geld verdienen met iPhone Reparaties.

Ikzelf ben op mijn 15 jaar begonnen met geld te verdienen met iPhone reparaties.

Verdien 100 euro tot 300 euro per dag extra.

Maar dit en al de rest deel ik met jullie in de video.

source

37 thoughts on “Hoe Verdien Je €100 Tot €300 Per Dag. MIJN 4 METHODES”
 1. Verbaasd me dat er niet investeren in crypto & aandelen is benoemd! Tevens vind ik Dropshopping wel erg achterhaald en is deze strategie al veelzijdig gebruikt door vele anderen.

 2. Ik wil een getuigenis delen die je leven kan veranderen, heb je een dubbele spaarpot gehad, is als een magische doos dat als je 100 euro in de doos stopt, je binnen 24 uur 10000 euro krijgt en als je er 500 in de doos doet, krijg je 50000 euro elke dag, er zijn verschillende soorten, Dr. Sacre help me met het voorbereiden van de doos vorig jaar november 2019 vandaag maak er een jaar van nu ik deze doos gebruik, elke dag van mijn leven verdien ik 20000 euro met deze doos, ik wil om deze tijd te gebruiken om de wereld te bedanken en te vertellen over de goede wil van Dr sacre voor de mensen en hoe hij veel mensen over de hele wereld helpt, kun je contact opnemen met DR SACRE voor hulp op Whatsapp-nummer +2349076034359 of een e-mail sturen naar sacretempleofpower@gmail.com, Hij zal je helpen om de dubbele geldkist te doen, bedankt Dr. Sacre voor het veranderen van mijn leven

  Meneer Tyler Jose

 3. This guy pretend to be Dan Lok. Stop this nosiness motivation speaking. you are copying. you are only coping the words of Dan Lok the real motivation speaker.

  you only have 3 000 subscribers but Don Lok has 3 millions subscribers on youtube !

  do you see the difference !!!

 4. met iphones repareren een vraag??
  wat nu wanneer je een iphone repareert en hij maakt na een dag bijvoorbeeld de mic of camera kapot en stelt jou aansprakelijk wat kan je hier aan doen?

 5. Ik zou wel iemand kunnen gebruiken om de sociale media te verzorgen en email campagnes te beheren Eventueel ook intressant voor geintreseerden. Wat is een aanvaardbare maandelijkse fee voor deze dienst.

 6. 1) En hoe zit het met de belastingen? 2) waarom zou ik niet rechtstreeks bij de leverancier kopen ipv duurder via dropshipping? 3) En wat als de klant niet tevreden is en zijn goederen terug stuurt. 4) Apple werkt met erkende reparateurs en enkel die kunnen Appel onderdelen bestellen. Als je in een Apple een ander merk batterij steekt, werkt dat niet omdat er een ID-chip in zit. …. 5)Als je voor een bedrijf gaat werken gaan die u geen 100 tot 300 euro per dag betalen voor wat op hun computer te spelen…..

 7. De beste (en enige manier) om op deze manier geld te verdienen is via de cursussen die je online aanbiedt aan zij die denken verkopers te kunnen worden. Moest dit echt lukken, dan doe je ‘t gewoon, zonder emee te koop te lopen. Here In My Garage revisited.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *