Eén op de zes werknemers in Nederland doet nachtwerk. Rond een miljoen mensen leeft hierdoor met een permanent verstoorde biologische klok. Is dat wel verantwoord?

De Kennis van Nu brengt je nieuws uit de wetenschap.
Klik hier om de hele aflevering te bekijken:
Volg ons op Twitter:
Volg ons op Facebook:
Volg ons op Instagram:

source

5 thoughts on “Is werken in de nacht wel gezond?”
  1. Zelf werk ik momenteel ook in de nacht maar vind het zelf geen probleem. Ik eet gezond, sport veel maar zie wel punten bij op het werk terug komen zoals collega’s die slecht eten en slapen. Dit is een keuze die je maakt en die dip herken ik ook wel maar die heb ik tijdens mijn dagdienst ook. Je kan en moet daarom zeker wel maatregelen nemen voor je gezondheid zoals dit ziekenhuis maar natuurlijk is het voor iedereen anders en factoren zoals lichamelijke / geestelijke gesteldheid en leeftijd denk ik dat hierbij een grote rol speelt. Verder een mooi informatief filmpje 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *