Netwerken kan uw leven veranderen!

Er zijn wel meer dan 1000 netwerk programma’s die je dagelijks kan opstarten.
MAAR, er zijn er ook dagelijks 3 á 400 die op de klippen gaan.

In de USA, beginnen er dagelijks 250 bedrijven aan het zogenaamde “MLM” verhaal of “Multi Level Marketing”.
Tevens zijn er dagelijks 200 bedrijven die weer verdwijnen.  Dus stellen veel mensen de vraag, waarom zou ik?

Deze vraag is ook tertecht!
Welk bedrijf je ook te zien krijgt, welk bedrijf uw vrienden ook aanbevelen, …. .
Onderzoek is en blijft belangrijk. Helaas in deze virtuele wereld is hier ook 1 en ander over te zeggen…

Ik verklaar mij nader: 
Als een bedrijf (Dat het goed doet) veel aandacht krijgt, ZAL het ook veel negatieve aandacht krijgen. 1 van de bedrijven waar ik zelf lid van ben, vond ik terug op You Tube als zijnde “Scam” of in het Vlaams: “Bedrog”. Ik heb die video’s bekenen, ik ben naar de statistieken van deze video’s gaan kijken. Wat blijkt… de man die, die bepaalde video’s on line gezet heeft, verient ongeveer 10K per maand door deze video’s  online te zetten.
DUS: (Mijn conclusie:) Die gasten verdienen geld online met het succes van anderen.

Helaas zijn er ook andere verhalen. Er zijn inderdaad bedrijven die maar 1 ding voor ogen hebben… Cashen, cashen en nog eens cashen. Zonder ook maar enige medelij te hebben met de gebruiker of klant.
Ondervinding leert! Zelf heeft ons team verschillende “foute” investeringen gedaan in het verleden. Een gezegde: “To Good To Be True!“, en ja, ook wij zijn er ooit voor gevallen.
Gelukkig hebben wij NU wel de juiste ervaring en tools om een grondig onderzoek te doen naar de (vele) aanbiedingen die wij krijgen. Ons team heeft besloten om slechts deel te nemen aan een paar bedrijven die voor ons de aan de juiste normen voldoen. Wij recruteren enkel mensen die zich willen inzetten voor één of meer bedrijven waar we mee samen werken of gewoon “passief” graag wat bij verdienen. Maar het passief verhaal is voor een andere keer.

Zin om in mooi extra inkomen door te netwerken?
Dan willen wij u graag in ons team verwelkomen. Wij hebbeb de juiste programma’s, tools en kennis om ook u mee op deze prachtige route mee te nemen. Bij het Golden River Group Team sta je er NOOIT alleen voor.

Stuur vandaag nog een bericht via de contact pagina

Laat ons samen bekijken of wij u kunnen helpen naar een mooie toekomst!

Kan je ECHT wel iets verdienen met netwerken?

JA. Er zijn toch nog altijd vershillende bedrijven die meerdere jaren bestaan EN nog alijd in het MLM systeem geloven. Graag wil ik er een bedrijf uitpikken dat al meer dan 50 jaar dit systeem van marketing gebruikt.
JA HOOR!!! 50 jaar …
Tupperweare, wie kent dit niet? Dit bedrijf van de “Plastieken Potjes” doet zijn marketing via de “wie kent wie” stragegie. Ze bestaan NOG altijd, en velen verdien er een mooi inkomen mee.

Gelukkig hoef jij vandaag GEEN plastieken potjes te gaan verkopen om wat extra te verdienen. Vandaag de dag gaat heel veel online. Geen “verplichte” aankopen, GEEN maandelijkse Quota, maar gewoon op uw eigen tempo een team bouwen. Zonder verdere vederplichtingen.

Wil ook jij deel uit maken van een fantastisch team?

Laat een bericht via de contact pagina

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een TOP product
  • Volledige training
  • Support
  • Wij zijn er voor U!

Op uw succes!

Contacteer ons via de contact pagina

*Tijdens de kantooruren zal er een LIVE chat mogelijk zijn.

 

 

 

 

 

 

 #ActiefGeldVerdienen, #BesteTeamGeldVerdienen, #BesteTeam, #Geld, #GeldVerdienen, #Netwerk, #Netwerken, #SamenGeldVerdienen, #SamenOnlineGeldVerdienen, #Team, #VerdienenMetNetwerken