Lid Worden

Hoe word ik lid?

1: Deelnemen in èèn of meerdere programma’s

Op termijn gaan wij meerdere producten en diensten on line zetten. Elk van deze programma’s zijn getest en volledig onderzocht of deze bedrijven betrouwbaar en/of legaal zijn. Elk ven deze bedrijven moeten zowel een passief als een actief gedeelte hebben. Wij zorgen in eerste plaats voor het onderzoek en het testen. Even een voorbeeld: Vorige maand ben ik nog maar eens €400 in Bitcoin kwijt gespeeld om een bedrijf te testen. Dit gebeurd ons wel meer, maar zo kunnen wij jullie van deze miserie besparen.

Elke deelname geeft recht op èèn of meerdere mini-aandeeltjes. Boven op de eigen verdiensten.
Instappen in meerdere programma’s geeft uiteraard meer mini-aandeeltjes. Eveneens het bedrag zal een rol spelen in deze verdeling. Iemand die zich actief wil inzetten, zal hier ook voor beloond worden. In de vorm van mini-aandeeltjes of extra bonussen.

Mensen die zich grotere bedragen kunnen permiteren, zullen een op maat gekozen spreiding krijgen van hun “kapitaal” en zullen tevens mee bijdragen aan de minder bedeelden van ons team. Het moet voor IEDEREEN een win-win-win worden.  [CTA]

2: Aankoop van mini-aandeeltjes

Elk aandeel wordt opgesplitst in 20 mini-aandeeltjes van €50. Elke €50 zal worden ingezet of opgespaard worden om in èèn of meerdere programma’s geld te genereren. Elke periode van 3 maand zal er een update komen wat deze aandeeltjes hebben bereikt. Wij voorzien echter de eerste “leden vergadering” begin 2021. met tussendoor regelmatige updates. Jullie kunnen aandeeltjes kopen en/of aandeeltjes verkrijgen door deel te nemen in èèn of meer “producten”.

Van deze €50 gaat NIETS naar onze organisatie. Alles is van en voor de leden!
ALLE leden kunnen op aanvraag onze boekhouding in kijken. Transparantie dragen wij hoog in het vaandel. Ook van de bedrijven waarin wij participeren.  [CTA]

3: De aankoop van een vol aandeel

Mochten jullie overwegen een vol aandeel te kopen, zullen wij eerst een Skype of Zoom meeting houden. Samen bekijken wij alle mogelijkheden die voor jullie beschikbaar zijn. Deelnemen in èèn of meerdere programma’s, aangevuld met mini-aandeeltjes of een vol aandeel. De beslissing blijf uiteraard bij jullie.
Mensen die voor een vol aandeel kiezen worden uitgenodigd om deel uit te maken van ons bestuur. Elke mening en opinie teld. Dit kan enkel de werking van de Golden River Group verbeteren. GEEN verplichting uiteraard.

[CTA]

Het eerste VOL aandeel is bijna weg

Door dat er enkele mensen NU al de beslissing genomen hebben om op èèn of andere manier deel te nemen hebben wij ons EERSTE aandeel al ingezet om voor deze leden extra geld te verdienen.

JA… Het eerste aandeel van €1.000 is nog niet volledig vol, maar wij hebben WEL deze €1.000 nu al ingezet om extra geld te verdienen voor onze leden. Wij gaan er vol voor om jullie allemaal een extra inkomen te bezorgen. Met of zonder participatie van èèn of meerdere producten.

Deelnemen?

Laat ons weten hoe, met een product OF gewoon met een mini of een vol aandeel

https://goldenrivergroup.com/contact

Bovendien geven wij nog eens EXTRA bonussen weg aan onze leden.
Volg de product pagina’s, volg de Facebook pagina of het YouTube Kannaal.
Daar worden bonussen bekend gemaakt!