In deze video laat ik jullie mijn drie side hustles zien waarmee ik extra geld verdien naast mijn baan. Ik laat ze niet alleen zien: ik leg uit wat het precies is, vertel hoeveel je er mee kan verdienen en laat zien waar en hoe jij je kan aanmelden!

1. 01:10 Marktonderzoek

2. 07:22 Model & (edel)figuratie

3. 13:45 CREED experiment

ABONNEER
✨Show some love en abonneer op mijn kanaal om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste video’s!

KLEDING IN DE VIDEO
Veel van mijn kleding is tweedehands, en daarmee moeilijk te kopen voor jullie. Wanneer het mogelijk is zal ik het precieze product voor jullie linken, en anders zal ik mijn best doen om een gelijk uitziend product te vinden! *

ABOUT ME
Hoi! Ik ben Lisanne, 25 jaar oud en woon in Amsterdam. Ik studeer aan de VU en daarnaast werk ik in de marketing. Mijn grootste hobby is het uitpluizen van kringloopwinkels: op zoek gaan naar dat ene pareltje. Het is dus geen wonder dat mijn kanaal voornamelijk gaat over de kringloop en andere tweedehands zaken!

CONTACT
Email: lisannedamsma@gmail.com
Instagram:
United Wardrobe:

*Sommige links kunnen affiliate links zijn: dit betekent dat ik een kleine commisie krijg bij een aankoop. En no worries, uiteraad betaal jij hier niet meer voor!

source

32 thoughts on “Mijn 3 manieren om SNEL EXTRA GELD te verdienen (die jij SOWIESO nog niet kent!) + bedragen & uitleg”
  1. Leuk hoor, maar als je denkt dat je kijker deze drie manieren SOWIESO nog niet kent, dan heb je vast onder een steen gelegen of je woont in Amsterdam…Oh, sorry. Ik zie nu pas dat je deze video héél, héél lang geleden gepost hebt. x 🙂

  2. Creed experiment wordt gebaseerd op Game Theory. Het hangt van de gierigheid van de leden af hoeveel geld je kan verdienen . Universiteit Utrecht heeft precies hetzelfde en je hoeft geen student te zijn.

  3. Shoots en castingen heel leuk maar ze zullen altijd voor goed uitziende personen gaan. Jij bent gewoon een knappe meid. Die zullen ze eerder boeken dan minder mooie personen.

  4. Ik wil je ontzettend bedanken, ik ga 1 & 2 proberen. Ik zit zelf met chronische rugklachten dus fysiek werk is niet echt mogelijk voor mij. Nu gaat er weer een deurtje voor me open. Dankjewel ❤️🙏🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *