In deze nieuwe reeks video’s ga ik proberen om van €0 €1000 te maken door 2e hands spullen online te verkopen.
Gary Vaynerchuk heeft me hier to geïnspireerd, hij is er van overtuigt dat iedereen minstens €1000 kan verdienen door spullen vanuit huis te verkopen en dat je tussen de €10.000 en €100.000 per jaar kan verdienen door spullen te kopen en ze online door te verkopen (flippen).

In deze video maak ik een begin aan deze reis en gaan we kijken of we €1000 kunnen verdienen in 2 maanden tijd!

source

14 thoughts on “ONLINE GELD VERDIENEN? VAN €0 NAAR €1000? 💸 |The Flip Life #1|”
 1. Nog nooit zo gemakkelijk geld verdiend 😱🤑

  1️⃣: Kopiëren
  2️⃣: Plakken
  3️⃣: Antwoorden
  ➡️: 3 Easy Steps en hierdoor meermaals €50 verdienen. Echt Iedereen kan dit doen!! Enige wat je moet doen is mij contacteren via mijn mail: Leducjason@outlook.com 😊

 2. Heel nuttige info, dankjewel. Ik had al gary v heel lamg gekend maar begreep nooit hoe je dat zou kunnen doen in Nederland. Dit filmpje heeft mij echt geholpen. En daarvoor wil ik wat value toevoegen in de comment section. Doe de flip life tot je 200-300 euro hebt en start gewoon een dropshipping site. Is mijn favoriete business model en als je het niet weet zoek het op van de youtuber gabriel st germain. Hopelijk help ik iemand hiermee.

 3. Top channel Rene Berends, heel waardevolle content. Ik ben ook net begonnen met een channel over ondernemen en online geld verdienen. Check, ik volg altijd terug 😉

 4. Hi , er zijn zoveel manieren om geld te verdienen op het internet. Een van de beste Nederlandse systeem is van Jacko Meijaard https://bit.ly/2HZxKLy

  . zijn systeem gaat om affiliate marketing. Met deze manier ga jij een affiliate website maken, en de bezoekers van jouw site door te sturen naar een affiliate website via een affiliate link. Als jouw bezoeker die je hebt doorgestuurd een koop doet dan krijg je een commissie.

  Maar er zijn ook manieren die uit de USA komen zoals dit https://bit.ly/2CNPrKH

  met deze methode ga jij geld verdienen met Amazon. Dus zeker de moeite waard om te bekijken.

  Maar wat voor manier je ook zal kiezen, jij moet er wel de moeite voor doen om het te laten slagen. En met elk systeem kan je geld verdienen.

 5. Misschien een tip.
  De website webuy.com koopt ook allerlei spellen in. ( ze hebben ook fysieke winkels genaamd CEX )
  Ook is de app: boekenbalie misschien handig om je oude boeken te verkopen.
  De Boekenbalie app werkt ook met zoeken & scannen

 6. Goed bezig! Ik heb het ook gedaan, along the way kom je wel achter de manieren om het sneller te laten gaan. Mijn beste tip was: get free sell cheap. Free in de zin van wat heb al hebt of ergens voor niets kunt krijgen. Als je dit aanbied voor heel goedkoop ben jij er ook snel vanaf! Eigenlijk wil je niet concurreren want Nederlanders zijn gierig :p je geeft zelf ook aan dat het super veel tijd kost qua uploaden etc en dit wil je zoveel mogelijk gaan reduceren. Leuke video, ik ga je blijven volgen Ben erg benieuwd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *