Programma’s

Team Golden River Group Programma’s

Crypto munten en Bitcoin

Een deel van onze producten maakt gebruik van BTC (Bitcoin). Geen idee wat Bitcoin is? Kijk dan onderstaande video. Wij helpen u en uw teamleden graag verder, stel gerust vragen.

Wilt u weten wat Bitcoin is?

 

Onze aanbevolen “Crypto Wallet”

https://goldenrivergroup.com/ftx

Programma #1

Voor ons eerste programma werken wij samen met een IT bedrijf, gespecialiseerd in AI of Artificial Intelligence. Zij hebben ondertussen een 50 tal producten, die wij dagelijks gebruiken, volledig opnieuw ontwikkeld met de allerlaatste technologie. Het bedrijf is gevestigd in Florida USA, en heeft haar technoligisch centrum in Hydrabad India. Daar werken voor ons de beste specialisten uit de IT wereld.

Hun business plan: Iedere klant kan “re-seller” worden. Waardoor die klant dan de producten van dit bedrijf kan verkopen. Elke verkoop levert dan commissie op.
Wat zij doen: Zorgen voor marketing, zorgen voor zoekverkeer naar uw respectievelijke website, alles is 100% DFY (Done For You). Eens opgestart loopt het vol automatisch. U hoeft dus niet langs uw familie en buren te lopen om producten te verkopen.
De “Founder” positie: Er wordt verwacht dat de grote lancering nog dit jaar zal plaats vinden. Tot doe tijd zijn er nog zogenaamde Founder positie te bekomen. Deze geven u het voordeel dat u in het uitbetaling systeem voor alle nog komende klanten komt te staan en dat het bedrijf 1 jaar lang extra marketing campagnes laat lopen voor uw website. De prijs van deze unieke positie: $97

Bekijk het webinar om meer te weten: Klik Hier!

Programma #2

Ons tweede programma is een marketing bot. Het bedrijf gaat reclame maken voor andere bedrijven wereld wijd. Wanneer u een reclame budget aankoopt, gaat het bedrijf reclame campagnes opzetten voor u. U krijgt dan commissie van de verkopen die gedaan worden via uw kannaal. Gemiddeld kan u een winst van 25% per maand verwachten. Bovendien kan u in uw regio bekijken welke winkels klant zijn. Koopt u bij hen, krijg je een extra cashback. U kan zelfs gebruik maken van een voucher ter waarde van $50. Hiermee kan u direct van start gaan.

***Disclaimer: Behaalde resultaten uit het verleden geven geen garantie!***

Wat vinden wij van MarketBot?  Klik Hier

Programma #3

Ons derde programma is werkzaam in twee reuze grote markten.
1) de online educatie wat nog altijd een groei markt is en nu al een jaarlijkse omzet heeft van $2B (twee miljard).
2) De valuta markt of Forex markt. Hier gaat er wereldwijd zo een $530B (530 miljard) per dag over de toonbanken. Het bedrijf heeft zich gevestigd in Panama.
Onlangs werd het nieuw kantoor nog ingehuldigd.
Ze zijn 2 jaar aan de gang en kunnen al aardig wat adelbrieven voor leggen aan hun meer dan 200.000 klanten.
Wij concentreren ons vooral op de valuta markt.
Het bedrijf heeft proffessioneele traders in huis die dagelijks (ma – vr) de markten onderzoeken naar opportuniteiten. Zij zorgen er voor dat wij dagelijks ongeveer 1.02% mogen ontvangen.
Wat op een Belgisch spaarboekje 10 jaar duurt.
Er zijn verschillende instap mogelijkheden.
Volledig passief!
Voor actieve mensen zijn er geweldig veel voordelen!

Graag geven wij u meer info via een Skype sessie.

Interesse? Vul onderstaand formulier in of ga naar de contact pagina

***Disclaimer: Behaalde resultaten uit het verleden geven geen garantie!***

Vraag uw Skype gesprek aan: