Ik neem je mee tijdens een werkdag! Ik werk thuis, heb veel troep in huis en lunch met vriendinnen. Deze video is gemaakt in samenwerking met Sjaak. Download hier de app als je ook hulp van Sjaak wilt:

Welkom op mijn channel:
Elke maandag en donderdag vind je hier nieuwe video’s over alles wat met beauty te maken heeft

Vergeet je niet te abonneren om altijd op de hoogte te blijven van mijn laatste video’s:

Altijd op de hoogte blijven?
WEBSITE:
TWITTER:
FACEBOOK:
INSTAGRAM:

Hoi! Mijn naam is Cynthia Schultz, 26 jaar, eigenaresse van Misslipglosss en Misslipgloss.nl. Mijn hele leven draait om beauty, make up en schrijven. Je kent me misschien van RTL koffietijd, mijn eigen TV-programma op TLC of mijn boek ‘Beauty’. Op dit kanaal deel ik makeup en hair tutorials, nail art how to ‘s en shoplogs. Subscribe om op de hoogte te blijven!

Help us caption & translate this video!

source

35 thoughts on “VLOG: Werken, troep in huis, Fiene! – MissLipgloss.nl”
 1. dat sjaak stukje was echt heel awkward 😂 split die rekening gewoon door 4 en het is opgelost.. of gewoom betalen wat jezelf hebt gegeten en gedronken.. daar heb je echt geen sjaak voor nodig hoor 😂

 2. je vlogs zijn leuk, moet je vaker doen ! succes met de verhuizing. ga je zelf alles doen of huur je een bedrijf in? mijn ouders hadden een bedrijf ingehuurd omdat er heel veel mee moest, maar het heeft ook als voordeel dacht ik dat als de verhuizers iets breken, je verzekerd bent.
  en nog een goeie tip: geef elke kamer een kleur en plak op elke doos een sticker in die kleur, weet je gelijk waar die heen moet. ook handig als je veel dozen hebt (wij hadden er meer dan 20 voor 5 personen propvol): zet in steek woorden op de doos wat er in zit, bv. glazen, dan hoef je niet elke doos open te maken om te kijken wat er in zit als je iets zoekt.

 3. hooi!

  ik heb even een vraagje 🙂
  Ik heb sinds een paar weken een macbook en ik wil graag Spotify doawnloaden maar dat lukt niet…
  nu zie ik dat jij het wel op je macbook hebt, hoe heb je dit gedaan?

 4. mweh idd dat stukje met Sjaak haha.. en t komt ook over alsof je nu alleen vlogt omdat de video gesponsord is, weet niet of het zo is maar zou jammer zijn als dat zo was! En ahwww Fiene is echt een poppie! wanneer ga je weer naar Terschelling? Ik wil het liefst zeer binnenkort even weer heen als het iets mooier weer wordt!

 5. Wat een knappe meid ben jij toch, ik blijf maar jaloers op je huid en je haar. Je weet jezelf ook zo mooi te stylen en snapt precies wat goed bij je werkt qua kleuren etc. Ik hoop ook nog eens dat level te bereiken! Keep up the good work 🙂

 6. AAH! <3 Wat is Fiene een lief kindje zeg! Met haar schattige mutsje. Enne, wat verhuis je lekker geordend. Wij gaan binnenkort ook verhuizen, maar we hebben maar een week. Dus ik hoop heel erg dat ik het nog een beetje geordend kan doen.. Als ik dit zie, motiveert het wel heel erg om het geordend aan te pakken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *