Vele producten die Onpassive zal aanbieden, staan al klaar om gelanceerd te worden.
In deze “Wat is Onpassive” serie gaan we kennis maken met enkele producten van Onpassive.

Overzicht van enkle producten:

In bovenstaand overzicht kan u al 20 producten ontdekken. Elk van deze producten zullen een eigen entiteit (business) worden. Gekoppeld aan Onpassive. Elke toekomstige klant zal de keuze hebben om elk product (Bij lancering gaan dat 50 producten zijn) afzonderlijk aan te kopen of te opteren voor een vol pakket van ALLE producten.

Op deze post zal ik er 3 uitpikken EN toelichten waarom u VANDAAG nog GoFounder moet worden.

O-Cademy : Het toekomstige on-line leerplatform

 

De online academische sector is goed voor een jaarlijkse omzet van 2,5 Miljard dollar. En (mede door de pandemie) is deze markt nog heel hard aan het groeien. Bovendien is de achterliggende  technologie van Onpassive niet alleen vooruitstrevend, maar ook nog eens voorzien van AI of Artificial Inteligence. Wat zowel voor de student als voor de coach, trainer of leerkracht een geweldig vooordeel zal hebben tijdens de duur van de cursus.

Het voordeel voor Gofounders? 

O-Cademy alleen al wordt (volgens experten) binnen een jaar een “UnicornCompany“. Een Unicorn Company is een bedrijf dat een Miljard of meer omzet draait per jaar. Wij als Gofounder, zitten in een betalingsstructuur waar allen mee zullen delen aan de inkomsten van On Passive, van O-Cademy en ALLE andere bnedrijven van Onpassive

O-Mail: Niet zomaar een ander email programma!

O-Mail zal voor iedereen, zakelijk of particulier een nieuwe dimensie aan e-mail geven. Niet alleen om een e-mail te verzenden, maar alles is met een AI saus overgoten. Intergatie in kallenders on-line en off-line. Bulk e-mail voor bedrijven en marketeers, een auto responder met een AI marketing systeem zodat je meem en meer inschrijvingen kan krijgen op vol automatische piloot. En nog veel meer. Ook deze markt heeft een omzet van om en beide 3 miljars dollar per jaar. Enkel O-Mail op zich ZAL ook een Unicorn Company worden.

Voor ons Gofounders:

Ook dit tweede product, zal net als de 50 andere producten in onze portofieulle zitten. Zelfs al kunnen we allen al  met O-Mail 0.01% van de omzet verdienen, gaan wij allemaal financieel vooruit. Na de lancering zal je een eigen website krijgen met ALLE 52 producten en die vol automatisch aan het marketing systeem van het bedrijf gekoppeld zullen worden. Elke “sale” die gemaakt wordt via uw website zal u commissie opbrengen. 100% Op automatische piloot!

Wordt vandaag nog Gofounder en zet uw positie vast!

O-Bless: Een nieuwe dimensie voor het goede doel!

Stel, de school van uw zoon/dochter zoekt fondsen voor nieuwe schoolbanken. Je zet een O-Bless account op om fondsen te verzamelen om de school te helpen. ALLE 585.847 (vandaag op 25 maart 2021)  zullen een e-mail ontvangen om uw project te ondersteunen. Stel dat iedereen slechts $0,10 overmaakt, dan heeft uw project zo een $58.584,70 opgebracht. Bovendien zal de AI structuur nog verder zoeken naar mogelijke fondsen via automatische marketing. Elk goed doel dat jij wil sponsoren kan hier vinden wat men nodig heeft!

Wordt nu nog Gofounder voor het te laat is!

Want, na de lancering van OnPassive, zal de GoFounder positie NIET meer beschikbaar zijn!

Slechts $97 die ook uw leven kunnen veranderen!!!

Lees ook: https://goldenrivergroup.com/de-gofounder-positie-wat-is-onpassive/

Wil je samen met ons Online geld verdienen?

Vraag meer informatie over onze strategie en overige projecten: goldenrivergroup85@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *