Wat is Onpassive

Onze #1: Wat is Onpassive

Op het moment dat Onpassive gelaceerd wordt, hebben zij voor al hun producten een potenciëel bereik van meer dan 1 MILJARD klanten. Dit door verschillende producten onmiddellijk beschikbaar te maken aan de markt.

Hoe kunnen jullie hier profijt uit maken?

Go FoundersGo Founders is een “tool” binnen Onpassive dat jullie een positie binnen het bedrijf gaat genereren. Deze positie gaat er voor zorgen dat IEDEREEN die nu nog instapt onder de komende klanten komt te staan. Dit wil zeggen dat jullie VOOR alle klanten en VAN alle toekomstige klanten een inkomen ZULLEN opbouwen.

Wat is Onpassive, waarom Go Founders?

Golden River Group Team link:

https://goldenrivergroup.com/Join/OnPassive

Op dit ogenblik zijn de “Primary Founders” plaatsen nog beschikbaar voor slechts $97,00. Binnen kort gaat men over naar de “Secondairy Founders” (soft launch) en zal de prijs voor een Founder met $52,00 omhoog gaan en zullen dan $149,00 kosten. De Seconairy Founders worden in de teams van Primary Founders geplaatst. Na de soft launch zijn de Founder posities beschikbaar tot aan de launch. Dan zijn deze bevoorrechte posities NIET meer te verkrijgen.

Waarom zou ik Founder worden?

De Founder positie of Gofounders is een onderdeel van Onpassive. Dit is de MEEST bevoorrechte positie die ooit kan krijgen. Kom je nu als “Pimary” Founder of als “Secondairy ” Founder, dat maakt niet zo veel uit. Nu je nog de kans hebt om Primary Founder te worden, spaar je al $52 uit.

Zodra de Soft-Launch van start gaat, zullen ALLE Primary Founders al geld gaan verdienen. Tijdens de Soft-Launch zal het marketing systeem getest worden en alle Founders zullen hier mee van profiteren. Ook de Seconairy Founders zullen nog voor de Launch al gaan verdienen.

Tijdens de grote lancering, heeft iedereen een free trial van 7 dagen. Toegang tot ALL tools en er worden al klanten in uw team gezet worden. Hier begint de magie…

  • Na deze 7 dagen, moet je lidgeld betalen (EENMALIG). Maar, het zou zo maar kunnen dat je al genoeg geld in uw wallet hebt, en NIETS meer hoeft te betalen.
  • Zodra je 3 teamleden hebt, hoef je nooit GEEN maandelijkse fee te betalen. Nu moet je niet de straat op om 3 leden te vinden. Deze kunnen komen van de leden boven u (overspil), ook ons team zal inspanningen blijven doen voor onze leden, deze 3 kunnen in uw team geplaatst worden met de marketing campagnes van het bedrijf en ja, je mag zelf ook leden werven. Geen verplichting.
  • Wanneer uw team het volgende level bereikt, bovenstaande x 5… kan je meer dan $10.000 PER MAAND verwachten.
  • Opnieuw bovenstaande x 5 … dan ga je naar de 6 cijfers per maand.
  • Nogmaals bovenstaande x 5 … dan gaan we boven de 7 cijfers PER MAAND!

ALLEMAAL 100% “DONE FOR YOU” … Volledig op automatsche piloot!

Vandaag (20 oktober 2020), zijn er al meer dan 240.000 Founders! Ongezien voor een bedrijf dat eigenlijk nog moet lanceren.

UPDATE: Vandaag 1 juli 2021 zijn we met :
Stel het even anders… Als ik u 20 jaar geleden zei Facebook wordt DE nieuwe online grootmacht wordt, had je toen al mee gedaan? Wel vandaag krijg je een nieuwe kans. On Passive wordt GROTER dan Facebook, GROOTER dan Google, GROOTER dan Microsoft, …
On Passive heeft NU al meer dan 30 producten in verschillende niches. EIGEN technologie, alles van “nul” opgebouwd en een volledig nieuwe ongeziene technologie met intergatie van Artificial Intellegence. ELK product op zich heeft een potentieel van meer dan 100.000.000 gebruikers. Al deze miljoenen klanten zullen in de teams van de Founders geplaats worden. Ook al zul je nooit een product gebruiken, nooit iemand aanbrengen, alles wordt 100% gedaan voor u!

Als je een beetje overweg kan met getallen, kan je zien dat de eerste 2 levels vrij snel gevuld worden. Ook al duurt het 3 jaar om naar 6 cijfers te gaan (maandelijks!), dit is VEEL beter dan wekelijks €10 op de lotto in te zetten.

Voor SLECHTS $97! Eenmalig EN Levenslang geld terug garantie…
(Secondairy Founders: $149)

WAT HEB JE TE VERLIEZEN?

https://goldenrivergroup.com/Join/OnPassive

#BONUS#

Iedereen die Founder wordt (Primairy of Secondairy) krijgt automatisch een “mini-aandeeltje” ter waarde van €50,00!

Lees ook:

De GoFounder Positie – Wat is Onpassive

#WatIsOnPassive – #OnPassive – #GoFOunders – #GoldenRiverGroup – #SamenOnlineGeldVerdienen – #SamenGeldverdienen